Digitale bijeenkomst project Herinrichting Zeeheldenbuurt op 8 september

Op dinsdag 8 september organiseren het project Herinrichting Zeeheldenbuurt/Bloemenbuurt van 19:30 tot 21:30 uur live een online bewonersbijeenkomst voor bewoners van de Zeeheldenbuurt en de Bloemenbuurt. U kunt deze thuis rechtstreeks op internet bekijken via deze link.

Tijdens de uitzending kunt u uw vragen stellen via e-mail of whatsapp. Omdat het live is kan het project uw vragen direct beantwoorden terwijl u de presentatie bekijkt.

Programma

Tijdens de uitzending geeft het project een presentatie over het project, de planning en hoe u mee kunt denken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het project Zeeheldenbuurt en Bloemenbuurt in het algemeen
  • De rioolvervanging en de herinrichting van de straten
  • Een water- en diervriendelijke buurt (een buurt die tegen het veranderende klimaat kan)
  • Energietransitie (gas of een andere warmtebron)

Presentatie bekijken

Op 8 september vindt u hier het telefoonnummer en e-mailadres dat u kunt gebruiken om uw vragen te stellen. Als u niet kunt meekijken kunt u de uitzending terug te kijken via YouTube. U kunt dan geen vragen meer stellen via Whatsapp, via e-mail kan dit wel tot 15 september. Daarnaast is het project op zaterdag 10 oktober aanwezig in de Zeeheldenbuurt om vragen te beantwoorden en informatie te geven. Meer informatie hierover volgt binnenkort op deze pagina.