Muziek bij de buren

Op 11 december van ca 13.30-17.00u doet de familie Meijer op Amsterdamseweg 59 mee met Muziek bij de buren. Iedereen is welkom om in de woonkamer te komen luisteren naar het duo dr. Pulp.

Muziek bij de Buren is in 2013 in Arnhem gestart om bewoners te stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk – zonder financiële drempels – met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij een stad en haar bewoners zijn.

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op zondagmiddag 11 december 2016 veranderen huiskamers door heel Arnhem, Deventer, Ede, Enschede, Hengelo, Meppel, Nijmegen, Wageningen en Zwolle in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. Je ontmoet niet alleen de muzikanten, maar maakt ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kun je luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats. De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

In Ede doen op 11 december circa 30 huiskamers mee.

Meer info: http://ede.muziekbijdeburen.nl/