Informatieavond Energiebesparing op 3 april

Denkt u erover om uw woning energiezuiniger te maken? Een energiezuinige woning heeft een lagere energierekening, is veel comfortabeler en draagt bij aan een beter milieu. Maar hoe begint u hier aan? Om het eenvoudig te maken starten de gemeente Ede, het Energieloket en het Platform voor Duurzame Samenwerking (Plat DuS) een wijkactie. Plat DuS is een Platform van Duurzaam Samenwerkende regionale bedrijven. We nodigen u van harte uit mee te doen.

Uitnodiging: Informatieavond energiebesparing op 3 april 2017 tussen 20.00 en 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in het “Eigen Gebouw” Bettenkamp nr 29.
U krijgt antwoord op vragen als: hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening, welke maatregelen maken mijn huis warmer en comfortabeler, wat levert energiezuinig wonen op voor het milieu, wat zijn de kosten voor maatregelen zoals vloerisolatie of zonnepanelen en welke leningen en subsidies zijn er? Daarnaast is er volop gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen.

Wijkactie
Speciaal voor de Zeeheldenbuurt en Centrum-noord starten we met een wijkactie voor onder andere vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en zonnepanelen. U krijgt gratis advies van een energieadviseur van Plat DuS over de maatregelen die het best bij uw woning passen. Als u ervoor kiest om de maatregelen via Plat DuS te laten uitvoeren dan krijgt u persoonlijke begeleiding tijdens de  uitvoering. De gemeente en het Energieloket ondersteunen deze actie van harte. Bovendien kunt u voor de financiering gebruiken maken van de gemeentelijke duurzaamheidslening en/ of Rijkssubsidies.
Wij hopen u te verwelkomen op maandag 3 april, met vriendelijke groeten,
Gemeente Ede, het Energieloket en Plat DuS